ARCULATTERVEZÉS, GRAFIKAI SZERKESZTÉS, CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

Arculattervezés

Az egységes arculat nagyon fontos egy vállalkozás offline és online marketing kommunikációjában, melynek kialakításában nyújtunk mi segítséget. A megrendelővel részletes egyeztetést, ötletelést követően készítünk terveket, melyből majd a hozzá legközelebb állót tudja kiválasztani. A kialakított design, színek, betűtípus, logó visszaköszönnek minden eszközön, mely a cég marketingéletében szükséges. Nagyarculat tervezése esetén nyomtatott arculati kézikönyvet is készítünk, amely segíti az arculat következetes használatát. Célunk az ügyfélelégedettség elérése, mely eredményeként további terméket és szolgáltatást nyújthatunk megrendelőinknek.

Az arculat alábbi termékeken jelenhet meg: névjegykártya, levélpapír, céges boríték, mappa, szórólap, cégtábla, járműdekoráció, webdesign.

Logótervezés (kisarculat-tervezés)

Az egységes arculat alapja a logó. A cél, hogy egyedi, könnyen felismerhető, előremutató legyen, tükrözze a vállalkozás tevékenységét. Egyaránt lehessen használni nyomtatott, plottervágott és elektronikus formában is. Manapság a minimáldizájn a legkedveltebb megjelenési stílus.

Csomagolástervezés

Azt már régóta tudjuk, hogy a csomagolás adja el a terméket, hiszen ez az, amit először meglát a vásárló. Mi ebben tudunk segítséget nyújtani, hogy megtervezzük a legmegfelelőbb dizájnt a cégarculatnak megfelelően, és igény esetén le is gyártjuk a terméket, legyen az papír- vagy műanyagalapú matrica, zsinórfüles tasak, vagy stancolt doboz. Készíthetünk egyszerűbb, olcsóbb csomagolási termékeket, de van lehetőségünk prémium hatású; formalakkozott, dombornyomott, vagy akár aranyfóliával ellátott csomagolások gyártására is. Ezeknek a grafikáit tároljuk, így bármikor könnyen utánrendelhetők. Terméktároló displayek tervezésében és gyártásában is jártasak vagyunk.

Személyes egyeztetés során korábbi termékeinken szemléltetjük a fenti lehetőségeket!

Grafikai szerkesztés

Csak egy plakátra, szórólapra, egyéb más nyomdaipari termékre, vagy akár egy online hirdetésre van szükséged? Könyvet szeretnél készíteni, de nincs, aki betördelje neked? Rendszeresen megjelenő kiadványhoz, folyóirahoz keresel grafikai szerkesztőt? Megvan az elképzelés, de nem tudod megszerkeszteni, vagy nem ismered a nyomdai kritériumokat? Ebben nyújtunk segítséget, hiszen az igények alapján elkészítjük a grafikát és igény esetén a mennyiség függvényében digitális- vagy ofszeteljárással, rövid határidővel le is gyártjuk neked.