GÉPJÁRMŰ-DEKORÁCIÓ

Folyamatos mozgásából, de akár a parkolásból adódóan is a gépjármű kiváló reklámfelületnek számít, melyet kihasználva hatékonyan hirdetheted vállalkozásod egy látványos autódekorációval.

Referenciáink közé minden járműtípus beletartozik – legyen az autó, busz, tehergépjármű, kerékpár, motor, robogó vagy akár jetski is –, melyet cégeknek akár egységes flottadekorációként, magánszemélyeknek pedig egyedi igények alapján készítünk.

Kitaláljuk – megszerkesztjük – feldekoráljuk!

A grafika készülhet vágott, színes plotterfóliából, vagy gyárthatjuk nyomtatott – és a tartósság érdekében laminált – minőségi autó 3D fóliából. Igény esetén karosszériaelemek védő-  vagy karbonfóliázásával, vagy akár a jármű teljes átfóliázásával is foglalkozunk. Továbbá vállaljuk tesztautók, bemutató autók feliratozását és tömegközlekedési eszközök járműreklámainak gyártását, folyamatosan változó akciók kihelyezését.

Az ügyféllel történő részletes egyeztetés – az elképzelések, igények megismerése – után, valamint javaslataink bemutatását követően elkészítjük a látványtervet, melynek gyártását a megrendelő jóváhagyását követően indítjuk a leegyeztetett időpontban történő dekorálást.

Gépjármű-dekoráció fajtái:

Mágneses járműdekoráció

Könnyen, a megrendelő által is cserélhető, feltehető-levehető reklám az autón anélkül, hogy sérülne a karosszéria. Kiválóan alkalmasak rövid ideig, vagy időszakosan, esetenként ismétlődő, változó reklámokhoz. Azoknak az ügyfeleknek is ajánljuk, akik a saját autójukat használják céges ügyeik intézésére.

Fóliavágott dekoráció

A legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás – amely egyben informatív is – a plottervágott matrica. Katalógusainkból választható színekkel 2-3, illetve 4-5 éves gyártó által garantált élettartammal. Ezzel a technikával megjeleníthető a cégnév, logó, elérhetőség, szolgáltatás és egyszerűbb grafikai elemek, melyek felhelyezése a karosszériára oldalsó, és legtöbb esetben a hátsó szélvédőre történik.

Fóliavágott és nyomtatott dekoráció

A fóliavágott dekoráció ötvözése a látványosabb, esetleg fotórealisztikus, nyomtatott grafikákkal. Ebben az esetben a nyomat UV-védőfóliázását mindenképp javasoljuk a külső sérülésektől és az időjárási körülményektől való védelem érdekében. A nyomatot a sík felületekre, vakablakokba ajánljuk.

3D autódekor (teljes vagy részleges becsomagolással)

A leglátványosabb reklámmegoldás a speciális, minőségi 3D fóliára nyomtatott grafika, a tartósság érdekében UV-védőfóliával ellátva. Csak a képzelet (illetve a pénztárca) szabhat határt a megjeleníteni kívánt dekorációnak. Bármilyen grafika és fotó megjeleníthető, amely részlegesen vagy akár teljesen is beboríthatja a karosszériát. Amennyiben erre a megoldásra esik a választásod, a közlekedésben biztosan felfigyelnek a céged szolgáltatására!

Perforált autófólia (One Way Vision)

Céges-, illetve haszongépjárműveknél alkalmazott technológia. A fólia adottságai miatt az autóból jól ki lehet látni, azonban befelé nem, mindemellett a rá nyomtatott grafika kívülről jól látható.

Teljes átfóliázás

Ha meguntad autód színét, vagy ha csatlakoznod kell egy egységes flottához, vagy akár ezáltal szeretnéd megóvni a karosszériát a sérülésektől, ez egy remek lehetőség. Katalógusunkból választható fényes és matt színek, gyöngyház, karbon változatokban.

Kőfelverődés/karc elleni védelem

Manapság még mindig sokan több évre terveznek az autójukkal, szeretnék minél tovább makulátlan állapotúnak látni. Ebben az esetben javasoljuk ezt az eljárást, amely az ügyfél kérése szerint történhet a jármű teljes behúzásával vagy a motorháztető + az oldalak kilincsmagasságig történő fóliázásával, vagy csak egyszerűen a motorháztetőnek a közlekedés közben felverődő kavicsok elleni védelme érdekében.

Elembehúzás

Abban az esetben szokták az ügyfelek kérni ezt a megoldást, ha valamilyen okból festék- vagy egyéb sérülés keletkezett a karosszéria-elemen, és nem szeretnék festőműhelyben fényeztetni. Katalógusunkból választható fóliával – akár karbon – történik a fóliázás. Amennyiben nagyobb/mélyebb sérülés van az elemen csak javított/glettelt elemet van lehetőségünk fóliázni a megfelelő eredmény érdekében.