VILÁGÍTÓTÁBLÁK

Élvilágító plexi reklámtáblák

Leginkább beltéri reklámelemként javasoljuk, amely rendkívül elegáns, figyelemfelkeltő hatást kölcsönöz fal- és egyéb más felületen, ügyfélpulton. Rögzítése a felület síkjától eltartva, távtartókkal történik.

A 8 mm vastagságú plexi lap felületére gravírozott grafikán, feliraton törik meg a ledszalagból érkező fény, amely így fejti ki világító hatását. Nemcsak hideg fehér vagy választott RGB színű LED világítással készülhet, hanem színválasztós vezérlőtávirányítóval is.

Extra 3D-hatás elérése érdekében plexivágott feliratokat és színes fóliabetéteket is alkalmazhatunk.

60×40 cm-es mérettől javasoljuk.

Egyeztetünk – látványtervet készítünk – gyártunk!

Költségtakarékos változatban és kisebb méretben is készülhet a tábla, amely esetben világítás nélkül, gravírozott/fólia- vagy plexivágott grafikával látjuk el az 5 mm-es plexi lapot.

Leggyakoribb felhasználási terület: beltéri cég-, ajtó- és információs táblák.

Világítódoboz

A világító reklámok oldtimere, amelynek világosban is és sötétben, bekapcsolt állapotban is nagy reklámértékkel bír. Falsíkra történő rögzítésnél egyoldalas kivitelben, alumíniumprofilból készítjük – melyet igény esetén RAL szín szerint szintereztetünk –, majd LED világítással látjuk el a világítódobozt. Front oldalára tejopál plexi kerül, melyet fóliavágott (grafika szerint akár fényzáró fóliával) vagy nyomtatott grafikájú fóliával kasírozunk. Meglévő világítótábla esetén vállaljuk a régi plexinyomatok cseréjét is.

Cégér

A világítódoboz technológiáján alapul a falsíkra merőleges, két oldalán világító plexi előlappal ellátott cégér is, mely lehet négyzet, téglalap, kör vagy ovális formájú.

Feszített ponyvás világítótábla

Amennyiben extra nagy méretű világítótáblára van igény, a plexi előlap helyett a nyomtatott átvilágítható feszítettponyvás (backlit banner) típust javasoljuk, mellyel hatalmas reklámfelületet érhetünk el. Az elülső ponyvarész és a hozzátartozó feszítőelemek kivételével szinte ugyanaz a technológia, mint a standard világítódoboznál.

Indirekt világító feliratok, dobozbetűk

Amennyiben 3D hatású LED-világított cégfeliratot szeretnél, akár indirekt (maga mögé) világító vagy akár dobozbetű kivitelben, keress minket elképzeléseddel, ajánlatkéréseddel!

Dekorpanelek

További dekoráció és reklámfelület elképzelés – pl. lézer- és vízsugár-vágott dekorpanelek natúr és LED-világított kivitellel – esetén is állunk rendelkezésedre, melyet alvállalkozó partnereink közreműködésével a kívánt formában készítünk el.

Keress minket, és megvalósítjuk dekorációs elképzeléseidet!