REKLÁM- ÉS PORTÁLDEKORÁCIÓ

Az üzleted portáldekorációjának figyelemfelkeltőnek, informatívnak, és mindemellett esztétikusnak kell lennie, hogy – nemcsak a megszokott, – de az új ügyfélkör is betérjen hozzád. A megtervezett arculati elemek megjelenítésével, a rendelkezésre álló felületek dekorálásával látványos, meggyőző hatást lehet elérni. Ebben segítünk mi Neked, az elképzeléseidet ötvözzük a javaslatainkkal a szakmai tapasztalataink alapján, majd a legyártott termékek helyszíni kihelyezésével hozzásegítünk a szolgáltatásod eredményességének növeléséhez.

Kültéren a kirakatok matricázásától, a homlokzat testbetűkön át a hagyományos nyomtatott, vagy a világító reklámtábláig ajánljuk szolgáltatásunkat. Beltéren pedig falfelületek nyomtatott tapétázásával, az arculati elemek plexi táblákon, falmatricákon való megjelenítésében, ablakfóliázásokkal tesszük üzletedet egyedivé. A megtervezett arculat megjelenhet a gépjármű-dekorációkon is.

KIRAKATMATRICÁZÁS

Nyomtatott grafika: hagyományos fehér fóliára készül a nyomtatás, mellyel csak kis méretben – akár formára vágva -, vagy teljes ablakfelület lefedésével gyártunk. Külső használat révén ajánljuk a tartósság miatt a matt vagy fényes védőlaminálását. Fotóminőségben, látványos kirakatdekorációt készítünk.

Nyomtatott OVW (One Way Vision) perforált ablakfólia: A perforált fólia kívülről kerül kihelyezésre. Óriási előnye, hogy a teli üvegfelületet befóliázhatjuk nyomtatott matricával és ennek ellenére, nappali körülmények között nem látni be, bentről viszont kilátni az üzletből, illetve még a fényt is átengedi. Belső helyiségek elválasztásánál, üvegfelületeknél is népszerű megoldás.

Opálfóliázás: homokfúvott hatás érhető el kávézók, éttermek, irodák külső és belső üvegfelületeire történő felhasználásával. Teli fóliázással, illetve negatívan beleplotterezett vagy nyomtatott logók, feliratok készítésével exkluzív megjelenés érhető el. Ugyan a fólián nem lehet tisztán átlátni, de a kinti fényt átengedi.

Reflexiós hővédő fólia: Ez a fólia nem igazán dekorációs célt szolgál, hanem inkább hasznossága miatt lett kedvelt. Akkor alkalmazzuk, amikor a napsütés miatt az ablakokon keresztül folyamatos hőhatás éri a helyiséget, célszerű ezzel a technológiával a teljes ablakfelületet lefóliázni. A standard fólia kívülről tükrös hatású, belülről kifelé nézve pedig füstszínű (mintha egy napszemüvegen keresztül néznénk). Több fokos hőmérsékletcsökkenés érhető el vele.

Nyomtatott üvegfólia: Nemcsak kirakatok, hanem belső térelválasztó üvegfelületek dekorálására is alkalmas. Speciális ragasztóréteggel ellátott, ezért teljesen átlátszó víztiszta fólia, melyre szövegek, grafikák nyomtatásával különleges, exkluzív hatás érhető el – mintha közvetlenül az üvegfelületre lenne nyomtatva.

Vágott fólia: feliratok, dekorációs elemek készítése színskálából kiválasztott, a megtervezett arculati elemekkel egybevágó gyári, színes fóliából.

REKLÁMTÁBLA

Homlokzati reklámtábla: A mérettől függően 5 mm-es habosított PVC táblára, dibond szendvicslemezre, vagy horganyzott táblára készítjük a nyomatot, UV védőfóliával ellátva. Amennyiben masszív, tartós hatást szükséges elérni, igény esetén felületkezelt fém tartószerkezettel készítjük.

Szabadonálló reklámtábla: igény szerinti méretben, felületkezelt zártszelvényből készített tartószerkezet, talajba betonozott lábakkal, elhelyezéstől függően 1 vagy 2 oldalon lemezelt kivitellel. Dibond szendvicslemezből vagy horganyzott táblából az UV védőfóliázott nyomatoknak előkészített felülettel. Vállaljuk óriás reklámtáblák (Europlakát) 504×238 cm méretű nyomatainak kékhátú papírból, öntapadós kivitelben, vagy molinóanyagból készített gyártását is.

MOLINÓ

A szolgáltatásnak átmeneti vagy alkalmi jelleggel, de akár állandó reklámozására is javasoljuk. A fémgyűrűknek köszönhetően könnyen rögzíthető szinte bárhová, csavarral, gyorskötözővel, kötéllel (homlokzatra, erkélyre, kerítésre, két fa közé, stb.). Kültéri használatra ár-érték arányban a legmegfelelőbb reklámtermék, leggyakrabban 100/130 cm standard tekercsszélességben gyártjuk. Prémium minőségű, 510 g/m2 súlyú, erős PVC alapanyagot és UV-álló festéket használunk a tartósság érdekében.

FALMATRICA/FALTAPÉTA/POSZTER

Elegáns, modern megjelenést kölcsönöz prémium minőségű falmatricánk, amely a plakátmérettől egészen akár a teljes falfelületek beborítására is alkalmas. Az arculatba beleillő grafikai elemekkel, vagy akár egy szimpatikus nagyméretű fotó/grafika nyomtatásával látványos hatás érhető el. Nemcsak irodákba, üzletekbe, hanem akár vendéglátóipari egységekbe, szállodákba, edzőtermekbe is ajánljuk. Dekorációs falcsík, bordűr megjelenítésére is alkalmas. Magasabb igénybevétel esetén a tartósság érdekében javasoljuk matt védőlaminálását is.

Kérd komplett faldekorációs tervezésünket!

ROLL-UP

Látványos reklámeszköz, melynek legnagyobb erénye a mobilitás, vihetjük magunkkal, ahol szükség van rá, kiállításon, rendezvényen, irodában, üzletben felállítható. Leginkább beltéri használatra ajánljuk, látványos, nagy felületének köszönhetően figyelemfelkeltő és modern hatású eszköz. Szabványméretek: 85×200 cm, 100×200 cm, de ettől nagyobb, úgynevezett giga roll-up is létezik 305×200 cm méretben. Igény esetén a grafikai szerkesztésben is segítünk, és a kívánt nyomatot tartós roll-up filmre készítjük. A szett tartalmazza a szerkezetet, a roll-up filmet és a praktikus hordtáskát.

MEGÁLLÍTÓTÁBLA

Leggyakrabban üzlethelyiség nyitva tartási idejére kihelyezett, mobil, szabványméretű, kül- és beltéren használatos, 2 oldalas, sátor alakú megállítótábla. Az egyszerűbb, olcsóbb kivitelű műanyag (öntapadós grafikával ellátott) kiviteltől, a komolyabb, strapabíróbb, alumínium pattintókeretes (cserélhető grafikás) szerkezetig.

Kérd grafikai szerkesztéssel és nyomtatással együtt!

KRÉTATÁBLA

Napi akciók megjelenítésére javasolt. Felhasználási hely szerint, 5 mm-es ongro, dibond-, vagy horganyzott táblára matt fekete fóliával készítjük, melyre a megrendelő egyszerhasználatosan krétafilccel, vagy gyakori módosításnál hagyományos krétával tudja a kívánt feliratokkal ellátni. Ugyanezzel a technológiával készülhet az egyszerűbb felírótábla; fehér, védőfóliával ellátott, törölhető táblát készítünk, melyet táblafilccel használhatunk.

PADLÓMATRICA

Figyelemfelkeltő, iránymutató vagy felszólító tartalommal bíró reklámeszköz, amely a nyomattartósság miatt védőfóliával van ellátva. Leggyakrabban üzletek, várótermek, éttermek részére készítjük. A padlómatrica formára vágható, így bármilyen grafika, nyíl, lábnyom készíthető belőle.

TABLÓ

Vállaljuk szervezeti és a tradicionális közép- és általános iskolai tablók gyártását, akár szerkesztéssel is. Leggyakrabban fehér bútorlapra kasírozott, védőfóliával ellátott nagyfelbontású nyomatokkal készítjük. Standard méretünk a 120×80 cm. A megrendelőnek átvétel után már csak a megfelelő helyre kell kihelyeznie (nem kell kereteztetni, üvegeztetni, stb.). Amennyiben meglévő keretbe készül a nyomat, fotópapírra nyomtatjuk az elkészült grafikát.

EMBLÉMÁZOTT TERMÉKEK/REKLÁMTERMÉKEK

Legyen az ruházati termék, esetleg más használati, irodai eszköz, a cég arculati elemeivel egyedivé, könnyen felismerhetővé tehetőek.

Ruházat (póló, maszk, sportmez, munkaruha): fóliavasalásos technológiát alkalmazunk, az emblémától függően kontúrvágott vagy nyomtatott kivitelben, akár 1 darabos mennyiségtől.

Bögrék: hőprés segítségével készítjük el a kívánt emblémázott, általunk biztosított bögrét, akár 1 darabos mennyiségtől.

Tollak, pendrive-ok, stb.: 1 vagy 2 színes kivitelben tamponnyomásos technikával feliratozzuk az általunk biztosított termékeket, minimum 100 db-os példányszámtól.

Zsínórfüles italos- és ajándéktasakok: Ofszet nyomdai, egyedi gyártással készülő termékek, akár fóliázott kivitelben is, minimum 100 db-os példányszámtól. A grafikától függően készülhet egyszínű (költséghatékony), többszínű vagy teljesen színes változatban is.

3D műgyantás matrica (dombormatrica): Az egyszerű matrica is különlegessé tehető a speciális kétkomponensű műgyanta réteggel, amellyel 3D-s megjelenést érhetünk el. A műgyanta réteg rugalmas, fényes felületű, nemcsak magában felragasztva, hanem kulcstartók és további reklámeszközök exkluzív emblémázására is alkalmas.

Hűtőmágnes: kedvelt, költséghatékony reklámtermék, mágnesfóliára készülő nyomattal, arculat szerint, elérhetőségekkel, grafikával. Minimum 50 db-os mennyiségtől, 70 Ft+ÁFA/db ártól.

Kártyanaptár: év végén, minimum 500 db-os mennyiségben készülő, hagyományos méretű termék, a megrendelő igényei szerinti grafikával, az arculati jegyek feltüntetésével. Sarkazott, fóliázott reklámtermék, hátoldalán a következő év naptárjával. 20 Ft+ÁFA/db ártól.

Falinaptár:

• vállalkozásoknak: terméknaptár az arculat megjelenítésével, fényképekkel A/3-as vagy A/4-es méretű fémspirálos, 13 lapos termék. Ofszet nyomdai eljárás esetén minimum 100 db-tól, kisebb mennyiségben egyedi gyártásban digitális lézernyomtatással készül.

• magánszemélyeknek: fényképes falinaptár minden évben aktualizált sablon alappal, a megrendelő által leadott fényképekkel (1 fotó/hónap +1 a borítóra) megszerkesztett falinaptár A/3-as vagy A/4-es méretű spirálos, 13 lapos kivitelben, digitális lézernyomtatással.
Kiváló ajándék karácsonyra, egyéb alkalomra!