NAGYFORMÁTUMÚ NYOMTATÁS

Molinó (reklámponyva)

Kültéri használatra ár-érték arányban a legmegfelelőbb reklámtermék, 100-130-150-200-300 cm standard tekercsszélességben, melynek hossza akár 10-20 méter is lehet! Természetesen ezektől eltérő szélességben is vállaljuk gyártását, akár nagyobb méretben, hegesztett kivitelben is.

Prémium minőségű, 510 g/m2 súlyú, erős PVC alapanyagot és UV-álló festéket használunk a tartósság érdekében. A kész terméket a megrendelő kérése szerint visszahajtással, ringlikkel (fémgyűrű), vagy csak egyszerűen méretre vágva adjuk át.

Legkedveltebb méretek: 300×100 cm, 500×130 cm, visszahajtott, ringlizett kivitelben.

Ár: 6.000 Ft+ÁFA/m2 ártól *

Kérd szerkesztéssel és akár kihelyezéssel is!

Papír plakát/poszter

Matt vagy félfényes felületű 110-120 g/m2 súlyú, 137 cm szélességű alapanyag, beltéri felhasználásra. A nyomatot nagy felbontással készítjük, egyedi méretben. Alkalmas displayekben, keretben vagy posztersínben történő felhasználásra, vagy akár közvetlenül a falfelületre történő ragasztással. Fotók, tablók, prémium nyomatok, készítéséhez ajánljuk a 200 g/m2 súlyú fotópapírt.

Ár: 4.000 Ft+ÁFA/m2 ártól *

Kérd szerkesztéssel és akár kihelyezéssel is!

Öntapadós matricák

Műanyag alapú, nyomtatható vagy anyagában színes plottervágott termék, fényes vagy matt kivitelben, minőségi alapanyagból. Az egyedi kontúrvágott megrendelésektől, a sorozatgyártott termékmatricákon, az autómatricákon át a kirakatnyomatokig.

Az alapanyagból adódóan a nedvességnek is ellenáll, erős tapadási felülettel rendelkezik. Nyomtatott matrica esetén laminálással tartóssága tovább fokozható. Leggyakoribb megrendeléseink: méz-, pálinkás- és termékcímkék, villamossági matricák, elérhetőségi és kötelező feliratok.

Speciális 3D hatású matricák: lásd Reklám-és portáldekoráció/Emblémázott termékek/3D műgyantás matrica (dombormatrica)

Kérd szerkesztéssel és akár dekorálással is!

Projekttábla

Arculati kézikönyv szerinti, kommunikációs kötelezettségnek eleget tevő „A”, „B”, „C” és „D” típusú projekttábla. Alapanyaga mérettől függően lehet 3 és 5 mm-es habosított PVC, vagy dibond szendvicslemez, melyre kasírozzuk a vinyl nyomatot. Kültéri tábla esetén a tartósság érdekében UV-védőfóliát is használunk.

https://www.palyazat.gov.hu/tablagenerator/

Információs/reklámtábla

Leggyakrabban ongrofoam vagy más néven habosított PVC táblát használunk, melyre az öntapadós nyomat – akár már UV védőfóliával ellátva – kasírozással kerül rá. Könnyen méretre darabolható és költséghatékony megoldás, melyet belső és külső használatra egyaránt javaslunk, akár 3×2 méteres nagyságig is. Kisebb méretű táblaigény esetén, illetve belső használatra a 3 mm-es vastagságú is elegendő lehet, de nagyobb méretigény esetén, illetve külső használatra az 5 mm-es vastagságút ajánljuk.  Kisebb méretű táblák akár fúrás nélkül is, sziloplasztos ragasztással kihelyezhetők a kívánt felületre.

A megrendelt táblanyomatok alapanyaga – amennyiben a tartósság, illetve a masszivitás a fő szempont – lehet dibond (szendvics-) vagy akár horganyzott lemez is.

Épületháló (mesh háló)

Kültéri felhasználásra ajánlott, időjárásálló, lyukacsos, jó légáteresztő, nagy ellenálló-képességű alapanyag, mellyel egyszerre takarhatók el az építkezési munkálatok, valamint jeleníthető meg reklám, illetve a felújítás alatt álló épület grafikája.

A kész terméket a legtöbb esetben ringlikkel (fémgyűrű) adjuk át.

Ár: 6.000 Ft+ÁFA/m2 ártól *

Kérd szerkesztéssel és akár kihelyezéssel is!

Zászló

Beltéri és kültéri használatra egyaránt javasolt termék, melynek alapanyaga a 110 g-os hurkolt poliészter textil. Egy oldalon nyomtatott  grafikával készítjük, amely kb. 90%-os intenzitással látszódik át a hátoldalra. Használatkészre konfekcionáljuk, készülhet zászlórúd bújtatóval, ringlizve, vagy speciális műanyagakasztóval. Legkisebb gyártható méret 0,5 m2.

* A fenti árak 5m2 feletti megrendelés esetén, illetve konfekcionálás nélkül értendők!